Kék hírek, bulvár

2013.06.13. 10:52

Tizenhat évesen már tolvajbandát vezetett

Betöréseknél "dolgozott" a tizenhat éves fiú korabeli társaival, amíg Tatán le nem buktak.

Kemma.hu

Az öttagú tolvajcsapat vezetőjének számlájára 11 rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetése írható. Négy társa közül a betörésekben és a lopásokban valamelyikük mindig segédkezett.
Többek közt szintén 16 éves barátjával még tavaly novemberben egy tatai lépcsőházból ellopott egy lépcsőházban lezárt kerékpárt. Egy másik lakóházból pedig porral oltó készülékeket lopott el ismerősével.
 

A 16 éves fiú bűncselekmény sorozatának egy tatai betörés vetett végetaz idén. Egy tatai családi házba törtek be, ahonnan cigarettát loptak el. A fiatalok távozásukkor ráálltak az ablak alatt lévő csaptelepre, amely leszakadt, és a víz elárasztotta az egész házat. Az elkövetőket a rendőrök még aznap elfogták és előállították. Gyanúsítotti kihallgatásuk során derült ki, hogy a tolvajcsapat tagjai több vagyon elleni bűncselekményt is elkövettek Tatán és környékén.

Az öt fiatalkorú fiú ellen több rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt folytatott eljárást a Tata Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A nyomozást a rendőrség a napokban befejezte és vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

Címkék#Tata
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!