Kék hírek, bulvár

2013.06.19. 10:53

Bíróság elé viszik a szlovák bűnözőt

Előzetes letartóztatásból megy a bíróságra a gyanúsított, akit két rendőrkapitány és két bűnügyi vezető fülelt le Dorogon.

Kemma.hu

Munkaértekezletről tartottak vissza szolgálati helyükre az Esztergomi és Dorogi Rendőrkapitányság és a Bűnügyi Osztály vezetői, mikor kiszúrták a kerékpárral közlekedő 41 éves szlovák állampolgárt. Az esztergomi kapitány még nyomozó korából ismerte őt. Gépkocsi-feltörések miatt ítélték el és utasították ki 10 évre Magyarország területéről.
 

A főtisztek járművükkel a férfi után fordultak, de a házak között szem elől tévesztették. Személyleírását kiadták a szolgálatban lévő egyenruhásoknak, akik nem sokkal később Dorog belterületén megtalálták a keresett személyt és átadták az esztergomi kollégáknak, akik előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki. Őrizetbe vételekor terhére rótták fel, hogy 2013. április 3-ról 4-re virradó éjjel Esztergomban feltört egy személygépkocsit és abból eltulajdonított különböző értékeket. Az eljárás során a férfi további három bűncselekmény elkövetését ismerte el. A 41 éves szlovák állampolgár ellen – előzetes letartóztatása mellett – szabálysértési értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság, melyet vádemelési javaslattal továbbított az ügyészségnek.

Címkék#Esztergom
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!