Kék hírek, bulvár

2012.10.18. 08:50

Tinidivat lett a ruhalopás?

Lopás miatt indult eljárás két tizenéves ellen a Tatai Rendőrkapitányságon, miután egy tatai hipermarket ruházati részlegéről ruhadarabokat tulajdonítottak el október 17-én délután. Hirtelen ötlettől vezérelve követték el a bűncselekményt.

kemma.hu


A két lány iskola után találkozott a bolt előtt. Üdítőért mentek oda, de a ruhaosztályon kötöttek ki, ahol több ruhadarab is megtetszett nekik, pénzük azonban nem volt, hogy megvásárolják, így ellopták azokat.

Két kardigánt vittek be a próbafülkébe, melyről leszakították az áruvédelmi tikettet és a ruhacímkékkel együtt az öltőzőben található szőnyeg alá söpörték. A lányok ezt követően a pénztárhoz mentek, ahol kifizették az üdítőt, majd táskájukban a lopott holmival a kijárat felé indultak.

Itt tartóztatta fel őket a biztonsági őr, aki a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a két fiatal tolvajt. Az elkövetőket a járőrök előállították a Tatai Rendőrkapitányságra, ahol lopás miatt indult eljárás ellenük.

Néhány napon belül ez már a harmadik hasonló eset, Tatabányán egy 17 éves fiú próbált meglógni néhány ruhadarabbal a héten, a múlt héten pedig egy 16 éves fiú próbált ellopni egy pulcsit, szintén Tatabányán. 

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!