Kék hírek, bulvár

2012.10.02. 07:47

Motoros balesetek Tatán

Hétfőn este és kedd reggel is történt egy-egy motoros baleset Tatán.

kemma.hu

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A hétfő esti baleset a Május 1. út egyik kereszteződésénél történt
[/caption]Hétfőn kora este a Május 1. úton, kedd reggel pedig a Somogyi Béla úton borult fel egy motoros. Este a Május 1. úton a régi piactér kereszteződésénél eddigi információink szerint egy autó és egy motor találkozott olyan szerencsétlenül hogy - noha össze nem ütköztek - a kétkerekű mégis felborult.

Egy 48 éves oroszlányi férfi és 45 éves utasa szenvedett könnyű sérüléses baleset Tata belterületén. Motorkerékpárjukkal vészfékezésre kényszerültek, ezért a motor az első kerekére állt és átpördült saját tengelye körül. A motor vezetője és utasa leestek, de szerencsére csak könnyebben sérültek.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a motoros egy személygépkocsi miatt vészfékezett, melynek vezetője a Május 1. út kereszteződésébe érve az Elsőbbségadás kötelező! jelzőtábla ellenére kihajtott a motoros elé, aki az ütközés elkerülése érdekében szinte állóra fékezte motorját, amely ennek következtében felborult.

Kedd reggel a Somogyi Béla úton történ újabb motoros baleset. Hajnalban Tatán is esni kezdett az eső, a csúszós, nyálkás úton érdemes a szokottnál is óvatosabban vezetni.

További részletek hamarosan!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!