Kék hírek, bulvár

2012.10.28. 12:22

Forgalommal szemben hajtott az ittas sofőr

Forgalommal szemben közlekedett személygépkocsijával egy 21 éves esztergomi fiatalember, majd egy fának ütközött október 28-án hajnalban. Könnyű sérülést szenvedett, 20 éves utasának szerencsére nem esett baja.

kemma.hu

Minderről csak a balesetet követően értesültek a helyszínre érkező rendőrök, a két fiatalember ugyanis az ütközést követően a kocsit hátrahagyva hazament. A lakók hívták az Esztergomi Rendőrkapitányság ügyeletét, miután a baleset során kidöntött fa a lakóházban is kárt okozott.

Még tartott a helyszínelés, amikor a járőrök előállították a két fiatalembert. A sofőrről kiderült, ittasan vezetett, ráadásul nem volt jogosítványa sem. Az általa elkövetett szabályszegések sorát növeli, hogy a forgalommal szemben közlekedett és a baleset okozását követően adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről, ezért vele szemben eljárást indított az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A működésképtelenné vált járművet az Esztergom Tűzoltóság beosztottjai áramtalanították, majd félrevontatták, a kidöntött fát pedig eltávolították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!