Kék hírek, bulvár

2012.10.29. 16:04

Felismeri a táskatolvajt?

Egy babakocsiról és egy bevásárló kocsiról loptak el egy-egy táskát tatabányai bevásárló központokban. Ketten "dolgoztak" a tettesek, egyikük elterelte az áldozat figyelmét, míg a másik elemelte a táskát.

Kemma.hu

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Ha felismeri, hívja a rendőröket!
[/caption]

A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen, akik tatabányai üzletekben a sértették figyelmetlenségét kihasználva táskát és pénztárcát tulajdonítottak el.


 
A lopások két sértettje hasonló esetekről számolt be. Éppen vásároltak, és mikor fizetésre került volna a sor, akkor vették észre, hogy táskájukból ellopták pénztárcájukat, telefonjukat, személyes irataikat. Táskáikat egyikük a babakocsira, másikuk a bevásárlókocsira akasztotta fel, és azt csak néhány másodpercre tévesztették szem elől, amíg a sorok között nézelődtek. Ez a rövid idő azonban elegendő volt a tolvajoknak tettük elkövetéséhez.  

A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a lopással a képen szereplő személyt gyanúsítja, és egyben a lakosság segítségét kéri azonosításában. Aki felismeri, hogy ki van a képen, haladéktalanul hívja a 107-es, vagy a 112-es segélyhívók valamelyikét. A bejelentő adatait kérésre a rendőrség zártan, az ügytől elkülönítve kezeli.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!