Kék hírek, bulvár

2012.03.02. 12:58

A tűzoltók levideózták, a rendőrök elkapták a tolvajokat

Egy dorogi családi házat pakolt ki egy háromtagú banda. Az esetet azonban a tűzoltók rögzítették. A rendőrök pedig mindannyiukat elfogták.

Kemma.hu

Egy 150 kilogrammos páncélszekrényt vitt el február 14-én egy dorogi családi házból a három fős csapat. Befesztítették a ház bejárati ajtaját, majd a páncélszekrényt az udvarban parkoló, mikrobuszukba pakolták.

A páncélszekrény-tolvajokat a helyi tűzoltók buktatták le, akik a bűncselekmény helyszínének szomszédságában épp egy fészer tüzét oltották. Egyikük oltás közben látta, amint egy fehér Ford mikrobusz hajt ki a ház udvarából és próbál elhaladni mellettük, de nem fért el, így visszafordították. A kocsi rendszámát megjegyezte a tűzoltó, sőt a tűzoltójárműre a baleseti szituációk rögzítésére és tisztázására, valamint a gépjárművezetők vezetési készségének elemzésére felszerelt kamera is rögzítette a mikrobusz mozgását.

A rendszám alapján a dorogi nyomozók azonosították a jármű tulajdonosát, egy 45 éves piliscsabai férfit. El sem jutottak a gyanúsított otthonáig a rendőrök, mert a piliscsabai benzinkúton kiszúrták a mikrobuszt. Kiderült, azért hagyták hátra, mert rossz üzemanyagot tankoltak bele. A rendőrök ezt követően mentek el a férfi otthonához, ahol elfogták, gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. Később a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói tudták, hogy a férfinak bűntársai is voltak, így a nyomozást tovább folytatták. Aztán sorban mindegyiküket sikerült elfogni és őrizetbe venni.

Címkék#Dorog
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!