Kék hírek, bulvár

2011.10.19. 18:25

Kigyulladt a Spar tetőszerkezete, két napig zárva lesz az üzlet

Kigyulladt Tatabányán a Ságvári út menti Spar élelmiszer áruház tetőszerkezete szerdán.

W. Zs.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Elektromos vezeték okozhatta a tüzet
[/caption]

A tűzoltókat délután két órakor riasztották, akik fecskendős járműveikkel pár perc elteltével a helyszínre vonultak és eloltották a lángokat. A katasztrófavédelemnek mind vásárlók, mind alkalmazottak jelezték a gondot.

Nagy Ibolya, az üzlet vezetője a baleset időpontjában épp az udvaron felügyelte a raktári munkálatokat, amikor észlelte a tetőtéri hullámpala füstölgő jeleit.

– Elektromosság okozhatott problémát. Az üzletet azonnal bezártuk. A szakemberek szerint legalább két napig nem is nyitjuk meg újra az áruház kapuit a vásárlók előtt. Ez több millió forintos bevételkiesést jelent, de a vizes vezetékek miatt nem kockáztathatunk – tudtuk meg Nagy Ibolyától.

A tetőben keletkezett anyagi kár is jelentős.

Ottjártunkkor rémisztőnek mondható párhuzamról értesültünk, ugyanis egy nappal korábban az üzletlánc egy másik vidéki áruházának tetőszerkezete szintúgy kigyulladt, ám abban az esetben szándékosság alapos gyanúja merült fel.

W. Zs. Elektromos vezeték okozhatta a tüzet -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!