Kék hírek, bulvár

2011.09.14. 09:15

Seherezádé legyűrte Beát

A szenvedélyes nők között szenvedélyesen harcolt a VV5-be jutásért a császári Pantinchin Bea, a szavazók a keleties névvel induló és ízig-vérig szőke cicababát, Seherezádét szavazták be az RTL Klub játékába.

kemma.hu

Az RTL Klub keddi beszavazóshowjában a szenvedélyes nők mérkőztek meg egymással. A megszállottan maximalista Szilvi, az édesen temperamentumos Seherezádé és a harcosan öntudatos Bea mindent megtett, hogy meggyőzze a nézőket, neki a Villában a helye.

A lányok nem féltek a szócsatáktól, sem a pikírt beszólásoktól. Abban viszont mindannyian egyetértettek a ValóVilág az egyik legjobb ugródeszka, hogy ismertséget szerezzenek kicsiny hazánkban.

Beáról kiderült, hogy imádja magát nézegetni, ezért a beszavazó show előtti utolsó napját is végigfotóztatta, amit a későbbiekben szeretne Kiszel Tündéhez hasonlóan kiadni. Elárulta, azért vágyik a Villába, mert az egy showműsor, ő pedig egy igazai showgirl. Amiről a nézők lemaradtak: Bea a kisfilmje alatt állva tapsolta magát - önbizalomban szerencsére nála sincs hiány.

A ValóVilág második beszavazó showjának a nyertese Seherezádé lett. A szőke szépség percekig nem találta a szavakat, majd mikor megszólalt csak annyit mondott, bízik benne, hogy a szombati beköltözésre a stylistja szép ruhát választ.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!