Kék hírek, bulvár

2011.09.09. 11:19

Hetvenkét órával a lopás után már el is ítélték

Nem örülhetett sokáig a zsákmánynak az 23 éves oroszlányi férfi, aki Tatabányán fosztott ki egy kisházat. Három nappal az eset után már el is ítélték.

Kemma.hu

Mindössze 72 óra elegendő volt ahhoz, hogy egy szemfüles állampolgárnak köszönhetően a rendőrség elfogja, az ügyészség vádat emeljen, a bíróság pedig elítéljen egy tolvajt.

Egy 23 éves oroszlányi férfi ült a vádlottak padján csütörtökön, miután forrónyomos üldözést követően a tatabányai rendőrök elfogták és őrizetbe vették. Tatabányán, a Semmelweis úti temető mögötti hétvégi házak egyikének bejárati ajtaját benyomta, majd ellopott egy láncfűrészt és három darab láncot.

Sokan laknak még kint hétvégi házaikban a környéken. A kiszemelt épület egyik távolabbi szomszédja is kertjében szorgoskodott, mikor gyanús hangokat hallott. A háttérbe húzódva figyelte, amint a fiatal férfi táskájában a láncfűrésszel elhagyta a házat, majd a zsákmányt egy közeli bozótosban elrejtette. Hívta a rendőröket, akik a férfit még a helyszín közelében megtalálták.

A 23 éves oroszlányi férfit a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezte gyorsított eljárással bíróság elé állítását. A bíróság csütörtökön 168 óra közérdekű munka elvégzésére kötelezte a tolvajt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!