Kék hírek, bulvár

2011.08.22. 08:59

Elsodorta a gyereket, aztán simán elhajtott

Szerencsére csak könnyű sérülést szenvedett az a tatabányai kisgyermek, aki egy szabálytalanul közlekedő gépjárművezetőnek köszönhetően elesett a biciklijével.

kemma.hu

 A sofőrt segítségnyújtás elmulasztása miatt keresi a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. A hatóság szemtanúk jelentkezését is várja. 

A gyermek augusztus 17-én 9:00 óra körüli időben Tatabánya Cseresznyefa utcában kerékpározott. A 87-es ház elé érve szabálytalanul kerülte ki őt egy ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetően Ford Fiesta személygépkocsi, melynek következtében a gyermek elesett a kerékpárjával. Az autós megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a lakosság segítségét kéri a balesetet okozó személygépkocsi vezetőjének személyazonossága megállapítása céljából. A Rendőrség a 107-es és 112-es segélyhívókon, illetve hivatali munkaidőben az 517-777-es telefonszám 24-36-os mellékén Tóth Lajos r. ftzls. balesetvizsgálónál várja azok jelentkezését, akik a baleset körülményeiről, az ismeretlen személygépkocsi vezetőjéről érdemi információval rendelkeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!