Kék hírek, bulvár

2011.06.02. 10:19

Balesetet okozott a gumikból épített úttorlasz

Négy gumiabroncsot rakott valaki keresztben az Oroszlányt Bokoddal összekötő útra. Egy oroszlányi férfi baleset is szenvedett. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Kemma.hu

Az Oroszlány-Bokod közötti útra rakott ki keresztbe négy gumiabroncsot az az ismeretlen elkövető, akit közlekedésbiztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt keres a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

Csak a szerencsének köszönhető, hogy az „úttorlasz” miatt nem szenvedett komolyabb sérülést egy 34 éves oroszlányi lakos. A férfi hétfőn későn este közlekedett Oroszlány felől Bokod felé, amikor észrevette az úton keresztbe rakott gumikat. Fékezett és megpróbálta kikerülni, de személygépkocsijával áthajtott a záróvonal melletti abrocsra. Kocsija irányíthatatlanná vált, és a füves árokba csapódott. 

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának balesetvizsgálója, Szabó István r. főtörzszászlós várja azok jelentkezését a 34/517-777/21-48 melléken, akik információval rendelkeznek a gumiabroncsokat kihelyező személyről vagy személyekről.

A tanuk adatait a rendőrség szükség esetén zártan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!