Kék hírek, bulvár

2011.04.21. 13:50

Most se dőljön be ennek a dumának!

Vízművesnek adják ki magukat a csalók Tatabánya környékén.

kemma.hu

Az elmúlt napokban ismét felbukkantak olyan személyek Tatabánya környékén, akik vízművesnek adták ki magukat és vízmérő ellenőrzésre hivatkozva – digitális mérőóra felszerelésének céljából - pénzt csaltak ki fogyasztóinktól.

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. ismételten és nyomatékosan felhívja fogyasztói figyelmét, hogy a lakásba csak a Vízmű által rendszeresített fényképes, sorszámmal ellátott, a személyazonosító igazolvánnyal együtt érvényes igazolvánnyal rendelkező szakembereket engedjenek be.

A vízmérő-leolvasások időpontját egységes, emblémával ellátott értesítőn helyezzük ki a tömblakások bejárati ajtajára, melyről minden esetben értesülhetnek az érintettek. A vízmérő soron kívüli ellenőrzését belső nyomtatványokkal és jegyzőkönyvekkel rendelkező vízművesek végzik.

A lakásban történő eseti vízmintavételt csak a fogyasztó megrendelésére, vele egyeztetett időpontban lehet elvégezni, ahogyan a belső csatornahálózat tisztítását is.
Minden esetben győződjenek meg az ilyen munkák elvégzésére hivatkozó személyek azonosságáról. Az ingyenesen hívható 112-es segélyhívószámon tett bejelentések alapján a rendőrség azonnal intézkedni tud a hasonló esetek felderítésében. Az ÉDV Zrt. arra bíztatja a tisztelt lakosságot, hogy legyenek figyelmesek, éberek, vigyázzanak értékeikre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!