Kék hírek, bulvár

2011.04.22. 19:32

Kilométeres dugó az M1-esen

Az M1-es autópályán az Audi sofőrje simán elhajtott, miután jobban lett. Addigra viszont óriási dugó alakult ki és több jármű is összeütközött Tata és Tatabánya között.

kemma.hu

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Győr irányából így torlódtak fel a kocsik (Fotó: Nagy-Reviczky Richárd Ernő)
[/caption]Az M1-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon Tata és Tatabánya között óriási dugó alakult ki péntek délután. Egy német rendszámú Audi sofőrje rosszul lett, ezért a belső sávban leállította kocsiját. Utasai a külső sávba vitték, és ott ápolták, hogy jobban legyen. Eközben azonban két kamion érkezett a hátuk mögül. A vezetők későn vették észre, hogy a belső sávban vesztegel az Audi, ezért a hirtelen fékezés miatt egymásba csúsztak járműveik.

A két kamion miatt bedugult a Pest felé vezető oldal. A kilométeres kocsisor végén még további három autó szaladt egymásba - miután későn vették észre, hogy lelassult a forgalom.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Péntek, 18 óra körül Budapest felé nézve ezt látta olvasónk, Nagy-Reviczky Richárd Ernő
[/caption]

Személyi sérülés nem történt, sőt, az Audi sofőrje is jobban lett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a rosszuléte után visszaült a kocsiba és elhajtott a helyszínről.

A kamionok még 19 órakor is a sztráda leálló sávjában vesztegeltek. Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. internetes tájékoztató rendszere szerint nyolc órára állt helyre a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!