Kék hírek, bulvár

2011.02.24. 19:29

Nagyot ütött szilveszterkor, most felelhet érte

Elfogták a rendőrök azt a 17 éves fiatalembert, aki még szilveszter éjszaka vágott orrba egy embert a komáromi hídon.

Kemma.hu

Súlyos testi sértés elkövetésével gyanúsít egy 17 éves fiatalembert a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. Szilveszter éjszakáján történt bántalmazás végére tettek pontot a nyomozók, miután a gyanúsított beismerő vallomást tett.

A vasútállomáson találkozott össze sértett és bántalmazója, az ütés is itt csattant el. A sértett barátaival a Duna partra készülődött, mikor a gólyahídon szembe jött velük egy 5-6 fős társaság, akik melléjük érve kötözködni kezdtek a másik csapattal. Szó szót követett, majd a jobbára fiatalkorúakból álló társaságból egy meglendítette az öklét és orrba vágta a sértettet, akinek eltörött az orrcsontja.

A két társaság nem ismerte egymást, azelőtt sosem találkoztak. Mára a nyomozók fényt derítettek a szilveszter éjszakai bántalmazás részleteire és a előállították azt a fiút, aki orrba vágta a sértettet. Súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanújával indult eljárás ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!