Kék hírek, bulvár

2011.02.05. 12:42

Azonnal hívja a zsarukat, ha látta ezt a férfit!

Fantomkép készült az únyi postarablóról. Ha felismeri a fegyveres férfit, azonnal hívja a rendőrséget!

kemma.hu

Pénteken délelőtt a fantomképen láthtató férfi egy fegyvernek látszó tárggyal a kezében követelt és szerzett pénzt az únyi postán. A  alkalmazott a rabló kezében lévő nylon táskába pakolta a pénzt.

 Léber Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Kemma.hu-nak elmondta: a rendőrség 11:30-kor kapta a riasztást a rablásról. A postarabló  35-40 év körüli, fehér bőrű, 180-185 cm magas, 90-100 kg körüli férfi. Testesebb, fején fekete színű kötött sapkát viselt.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Hívja a rendőrséget, ha felismeri ezt a férfit
[/caption]

A férfi jellegzetessége, hogy körülbelül fél centiméter hosszúságú, fekete színű erős szakálla van az egész arcán. Szó szerint nagyon szőrös ember, áll a személyleírásban. Fülbevalót, vagy egyéb testékszert nem viselt. A szeme színe sötét. Dús, sötét szemöldökkel rendelkezett, az arca kerek, telt.

Az elkövető fején fekete színű, felirat, márkajelzés nélküli kötött sapkát viselt, amelynek vége vissza volt hajtva. A kabátja is sötét, fekete, pufiszerű.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság az állampolgárok segítségét kéri. Aki felismeri a képen látható férfit, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, haladéktalanul hívja a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!