Kék hírek, bulvár

2009.07.02. 18:36

Itt az ÁNTSZ közleménye: szakszerű ellátás ellenére halt meg a targoncás

Beszámoltunk arról: egy kiálló, nem a nyílásra méretezett csatorna fedlapja billentette ki szerdán azt a targoncát, amely ráesett a vezetőjére, aki belehalt a sérüléseibe Az ÁNTSZ Közép-magyarországi Regionális Intézete vizsgálatot indított a baleset kapcsán. Az alábbiakban közleményüket közöljük.

kemma.hu

  "Már a műszaki mentés ideje alatt tisztázódott, hogy a Komárom-Esztergom megyei Baj községben targonca alá szorult sérültet melyik kórház fogadja a területileg illetékes, de a beteg számára a definitív ellátást biztosítani nem tudó tatabányai intézmény helyett.

A szállításban semmilyen késlekedés nem történt, a mentőhelikopter a súlyosan sérült beteggel a műszaki mentés után azonnal elindulhatott Budapestre, az egyesített Szent László-Szent István Kórház Merényi úti traumatológiai osztályára – tárta fel az ÁNTSZ Közép-magyarországi Regionális Intézete tiszti főorvosa az eset kapcsán napvilágot látott sajtóhírek nyomán a valós eseményeket.

A szerda este történt balesetben a férfi olyan súlyos alsó testi roncsolásos sérüléseket szenvedett, amelyek az élettel nem voltak összeegyeztethetőek, így a szakszerű ellátás ellenére meghalt. Az elhunyt személyazonosságát tisztázták, hozzátartozóit értesítették a halálesetről".

Címkék#Baj#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!