Kék hírek, bulvár

2009.07.14. 11:07

Ha nőt látott, elővette... - Előállították a 18 éves férfit

Több mint 10 bűncselekmény elkövetését ismerte el a 18 éves tatabányai férfi. Szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt állította elő hétfőn a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

kemma.hu

Léber Gabriellától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk: a rendőrség május 31-én indított eljárást akkor még ismeretlen tettes ellen. Egy tatabányai hölgy tett feljelentést a Tatabányai Rendőrkapitányságon, miszerint egy fiatal férfi a Sárberki lakótelepen mutogatta magát. A nyomozók azonnal a keresésére indultak, de nem találták.

A napokban azonban ismét felbukkant a férfi. Az egyik tatabányai hipermarketbe tért be. A biztonsági őröknek tűnt fel a gyanúsított, mert ruházata jelentősen eltért az időjárás diktálta körülményektől. Miközben a vásárlók a homlokukat törölgették melegükben, ő vastag nadrágban és pulóverben nézelődött.

Az üzletben nem sokat időzött, de gyanús viselkedése miatt a kamerán keresztül tovább követték. Látták, amint a közeli kis hídnál elhalad mellette egy hölgy. Utána fordul, majd önkielégítést végez.

Másnap ismét felbukkant a férfi az üzletben. A biztonságiak azonnal értesítették a rendőrséget, akik előállították a kapitányságon. Fényképet készítettek róla, mely alapján felismerte őt az a hölgy, aki előtt májusban mutogatta magát.

Kihallgatása során a 18 éves férfi elmondta: nem ez volt az első eset, hogy ilyet csinált, az elmúlt hónapokban legalább 10 alkalommal követte el a szeméremsértés vétségét. A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya további sértettek jelentkezését várja, akikben megbotránkozást keltett a férfi viselkedése. A bejelentéseket a 107-es és 112-es segélyhívószámon várjuk. A bejelentő adatait bizalmasan kezeli a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!