Kék hírek, bulvár

2009.05.18. 17:10

Vigyázzatok a gyerekekre, üzente a fogdából az öngyilkos apa

Édesanyja még mindig nem tudja, mi vihette rá fiát arra, hogy felakassza magát a tatabányai rendőrség fogdájában, az viszont végre kiderült, hogy mit írt búcsúüzenetként a fogda falára.

M. A.

 „Sz...-kém, K..., nagyon hiányoztok. Vigyázzatok a gyerekekre!” – üzent családjának fogkrémmel a falra festve, becenevével aláírva a kétgyermekes Sz. Sándor, aki múlt héten, kedden este akasztotta fel magát a tatabányai fogdában, mondta el a férfi édesanyja.

Azt viszont egyelőre még ő sem tudja, mi vihette rá a 21 éves fiatalembert, hogy eldobja magától az életét. Az asszonytól megtudtuk, mindössze annyi iratot kapott a rendőrségtől, hogy a temetést intézhesse, azonban még nem tudja, pár nap alatt hogyan teremti elő a szükséges pénzt.

– Úgy tudom, a rendőrségen még tart a vizsgálat, hogy hibázott-e valaki. Az biztos, nem hagyom annyiban a dolgot, nem lett volna szabad ilyen tragédiának történnie – mondta Sándor édesanyja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!