Kék hírek, bulvár

2009.05.13. 10:26

Körözött bűnözőkre csapott le a rendőrség - mehetnek a dutyiba

Öt körözött bűnözőt is elfogtak a Komárom-Esztergom megyei rendőrök, de egy tatai férfit is keresnek, aki ellen két elfogatóparancs is érvényben van. Neki is börtönben lenne a helye.

kemma.hu

Öt körözött személyt fogtak el nem egészen egy nap alatt Komárom-Esztergom megye rendőrei. Volt, akit hitelsértés bűncselekmény elkövetése miatt kerestek és volt, aki lopás miatt vettek őrizetbe. Egy tatai férfi ellen rablás és szabadságvesztés letöltése miatt rendeltek el elfogatóparancsot. Őt szintén kedden fogták el és kísérték át a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

Léber Gabriellától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtdtuk, hogy a megyei fő-kapitányság Top 10-es listáján Szűcs János 35 éves tatai lakos is szerepel, aki ellen 2 elfogatóparancs van érvényben. A Komárom-Esztergom Megyei Bíróság keresi őt, mert nem kezdte meg 2 éves fegyházbüntetését.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Szűcs János megyénk legkeresettebb bűnözője
[/caption]

Szűcs János jelenleg a legkeresettebb bűnöző megyénkben. A férfit kiskorú veszélyeztetése és lopás miatt ítélte először a Tatabányai Városi Bíróság két év fegyházbüntetésre, amelyet a megyei bíróság másodfokon is jóváhagyott. Szűcs János azonban nem vonult be fegyházba, tavaly szeptember 29. óta bujkál a hatóságok elől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!