Kék hírek, bulvár

2009.01.23. 21:13

Hal a tortán - Fekete Lászlónál betelt a pohár, többet nem megy főzőműsorba

Péntek este befejeződött a TV2 Hal a tortán című főzőműsorának újabb felvonása. Ezúttal Fekete László, a világ egyik legerősebb embere látta vendégül társait. A Csolnokon élő sztár kijelentette: többé nem akar részt venni főzőműsorban.

Szűr Annamária

[caption id="" align="alignleft" width="330"] Minden szép, minden jó. Látszólag (Fotó: TV2)
[/caption]

– Minek megy főzőműsorba, aki nem tud főzni? Engem már nem vonz a tévé, három hétig könyörögtek, hogy Afrika így, Afrika úgy, vállaljam el a részvételt. Ezután a műsor után, főleg a csütörtöki adást látva, jelen pillanatban úgy érzem, soha többet nem akarok szerepelni a Hal a tortánban. Nyílt, őszinte ember vagyok, aki nem játssza meg magát és erre építettek a szerkesztők is, gondolták, hogy majd balhé lesz – fakad ki a világ legerősebb embere, Fekete László, akin bizony több étel is kifogott: Csősz Boginál először még azt hitte, csak vicc, hogy azt kell enniük, amit, de a happy end, ahogy ő fogalmaz, elmaradt; Lakatos Márknál pedig a steak verte ki a biztosítékot.

– Örültem, hogy vissza tudtam fogni magam Boginál. Teljesen begörcsölt a gyomrom attól a kanálnyi ételtől is. Márk menüje sem nyerte el a tetszésemet, inkább különleges volt számomra, mint finom. Háromszor küldtem vissza a steaket, hogy süsse át, és a végén már se a tölteték, se a tészta nem volt rajta, pedig attól Wellington. Végül egy darab átsült hús került elém - fűzte hozzá, majd tovább folytatta: - A savanyú gyümölcstől meg négy számmal összeugrott rajtam a bőr. Hát nem sok kedvem maradt főzni ezután. Az első gondolatom az volt, hogy kapnak zsíros kenyeret, Afrikában még az se volt, de aztán úgy döntöttem, hogy nem adom magam a nívótlansághoz. Készítettem levest is, pedig én meg se eszem. Mindenki dicsérte. Lelombozódtam, amikor kiderült, az én pontjaimmal győzött Márk, pedig azt is csak a szülinapja tiszteletére kapta tőlem – folytatja Fekete László.

Az erős ember azt mondja, nem arról szólt a műsor, amiről kellett volna, a főzés helyett már csak a balhé számít, csütörtökön is rá hegyezték ki az egész műsort, pedig - ahogy fogalmaz - aki ismeri, tudja, hogy nagyon háklis az ételekre. A főszerkesztőt is kérte, ne legyenek benne olyan részek, amiket nemkívánatosnak tart, és mégis adás kerültek. Ha valaki nem teljesíti az ígéretét, emberileg is mélyen érinti – mondja Fekete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!