Kék hírek, bulvár

2009.01.31. 20:49

Csurom vér volt a leszúrt férfi - Az utcán találták meg

Huszonnégy órán belül két késelés is történt Komárom-Esztergom megyében, Kocson és Tatabányán is egy-egy férfit szúrtak le, mindketten életveszélyes sérüléseket szenvedtek - tudtuk meg Glász Gábortól, a mentőszolgálat megyei mentésirányító csoportjának vezetőjétől.

kemma.hu

Szombat délután a szomszédok vették észre, hogy az egyik Kossuth Lajos utcában lakó férfi az utcán üldögél. Nem tudták mire vélni ezt, ezért odamentek hozzá, hogy megnézzék, megkérdezzék, mi történt, és azonnal észrevették: tiszta vér a férfi mellkasa. Késelésre gyanakodtak, ezért azonnal értesítették a mentőket, akik megállapították, tényleg mellkason szúrták a férfit, akit életveszélyes sérülésekkel a tatabányai Szent Borbála Kórházba szállítottak.

A másik késelés még pénteken történt, Tatabányán: a Béla király körtéren egy nő háromszor szúrta meg élettársát, akit szintén életveszélyes sérülésekkel kellett a tatabányai Szent Borbála Kórházba szállítani. Ebben az ügyben az elkövető már megvan, míg a kocsi késelés ügyében még nyomoz a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!