Kék hírek, bulvár

2008.08.28. 15:22

Keresi a rendőrség a képen látható bankrablót! - fotó

A www.kemma.hu szerdán beszámolt arról: kiraboltak egy takarékszövetkezetet Tatabányán, a Dózsakertben. A rendőrség keresi a tettest.

kemma.hu

[caption id="" align="alignleft" width="200"] A bankrabló
[/caption]

A férfi szerda délelőtt jelent meg az egyik tatabányai pénzintézetnél. A maszkos rabló fél 10 körül lépett be a bankfiókba. Egy fegyvernek látszó tárgyal hadonászni kezdett, majd az ott dolgozókat és az ügyfeleket az ügyfélfogadóban kényszerítette, majd a pénztárostól a kassza teljes bevételét követelte. Egy zacskóba rakatta az összeget, majd a szatyorral a kezében futva elmenekült.

A 20 év körüli férfi rövid szőke hajú, világos kék vagy világos zöld szemű, kb. 170-180 cm magas, vékony testalkatú. Világos szürke színű pólót viselt vállán fehér csíkkal, sötét színű térdig érő nadrágot és világos színű baseballsapkát. Lábán szürke színű, Nike sportcipő volt piros márkajelzéssel. Arcát maszkkal takarta el, melyet a bankból való távozásakor már nem viselt.

A bankrablást, így az elkövetőt is kamera rögzítette.

A rendőrség arra kéri a lakosságot, aki a fenti személyleírás, illetve a mellékelt fotó alapján információval rendelkezik a rablóról, azonnal jelezze a 107-es vagy 112-es ingyenesen hívható telefonszámon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!