Kék hírek, bulvár

2007.10.30. 16:33

Trükkös tolvajok a Ságvári úton

A Ságvári Endre út 7/C I. számú lépcsőházában trükkös csapat járt hétfő délelőtt. A Vízművek munkatársainak adták ki magukat, majd az idős hölgy lakásba bementek és több százezer forint készpénzt tulajdonítottak el.

Mudri Anna

A három elkövető közül kettőről adott a hölgy személyleírást: egyikük 160-165 cm magas, tömzsi, 60 év körüli, barna bőrű. Haja fekete, félig kopaszodó, bajuszt, szakállt nem viselt. Arca gömbölyded, hangja enyhén mély. Fekete szövetkabát, kék farmernadrág volt rajta, ápolt benyomást keltett.

A másik férfi barna bőrű, 50-60 év körüli, 180 cm magas, pufi arcú, erősebb testalkatú, haja sötétbarna és rövid. Szakállt, bajuszt nem viselt. A harmadik férfiről annyit tudni, hogy ápolt, barna bőrű. Mindhárman jó benyomást tettek a hölgyre, viselkedésük és modoruk megnyerő volt.

A Tatabányai Rendőrkapitányság kéri a lakosságot, hogy akik a fenti cím környékén délelőtt felfigyeltek erre a hármasra, jelentkezzenek a 107-es segélyhívón vagy a 34/517-777-es telefonszámon. A bejelentő személyét a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!