Ingatlanajánló

2024.06.29. 14:45

A hét ingatlana: állatokat tartanátok? Akkor irány Réde! +fotók

Ha szeretnétek hatalmas telket, mert abban gondolkodtok, hogy ideje váltani, akkor érdemes megnézni ezt a házat. Igaz, fel kell újítani, de ennyi pénzért hatalmas telek és palota nem jár. Viszont a ház nemcsak hogy jó elosztású, de remekül alakítható is, így csak a képzelete és a fizika, ami gátat szabhat a kivitelezhetőségnek. Irány Réde, irány az új élet!

Kemma.hu

Számtalan lehetőséggel, teljes körűen felújítandó! 7663 négyzetméter területtel! Réde településén kínálok megvételre egy teljes körűen felújítandó, kő + tégla építésű családi házat. Az ingatlan jelenleg is nagyon jó elosztású, de nagyon jól alakítható. Víz, villany az ingatlanban, csatornára rákötve, gáz az utcában található. 

A telek mérete: 7663 négyzetméter! Kiválóan alkalmas állattartásra, gazdálkodásra! A faluban óvoda és egy 8 évfolyamos művészeti iskola is működik, valamint élelmiszer bolt, gazdabolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, ATM, fagyizó. Több munkalehetőség van a falun belül is, de több munkásjárat közlekedik a településen át, többek közt az audis járat is.

Réde falusi CSOK-ban érintett település. A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra vagy hitelre van szüksége? Credipass hitelcentrumunk bankfüggetlen és díjmentes teljes körű ügyintézéssel segíti ügyfeleit, a szerződés aláírásától, a kiutalásig..”[...]

További remek lehetőségeket keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!