Ingatlanajánló

2023.04.08. 11:30

A hét ingatlana: Idilli környezetben épülhet meg valaki „Tündi” háza Környén

“Idilli környezetben épülhet meg „Tündi” házunk” varázsszavakkal kínálnak eladásra egy csodás helyen, csodás formában készülő luxus otthont. Az ár, a helyszín és a látványtervek is kuriózumok a helyi ingatlanpiacon!

Kemma.hu

Forrás: Ingatlanbazar.hu

“Ez valóban az álomotthon! Budapesttől 42 percnyire, Tatabányától 5 km-re,  50 hektáros, igazán természetközeli, exkluzív üdülőparkban épülhet meg, 1142 nm, összközműves telken álmai otthona.  A 10 hektáros tó kristálytiszta vize több lehetőséget is nyújt az itt élők kikapcsolódására: horgászparadicsom, sportolási lehetőségek, illetve hamarosan saját strand is létesül. A teljes park körbekerített, beléptető rendszer garantál teljes biztonságot, nyugalmat az itt lakóknak. Parkok, sétányok, játszótér szolgálja a pihenést. Méretes telkek, korlátozott beépítés, emelt intim szféra is a nyugalom szigetévé teszi ezt a kivételes adottságú parkot.

Ebben az idilli környezetben épülhet meg „Tündi” házunk, mely br. 220 nm lakóterű, nappali + 3 hálós, praktikus elosztású. Az egyedi „Liapor ECO” technológia révén akár 7 hónap alatt beköltözhet európai minőségű házába. Ez NEM könnyűszerkezet, ez Liapor! Környezettudatos, energiahatékony, modern. A kiviteli árra, és határidőre szerződéskötéskor garanciát vállalunk. Minden házunk a korszerű fűtésnek, 20 cm-es szigetelésnek, kiváló nyílászáróknak is köszönhetően legalább „BB” minősítésű, hitel is igénybe vehető rájuk. 

A meghirdetett ár tartalmazza a konkrét telek ( Br. 13.053.060,- Ft), és a konkrét ház „emelt fűtéskész” kiviteli árát. A ház ára emelt fűtéskészen: 157.950.000,- Ft + 27% ÁFA A tervadaptáció díjából átvállalunk 1.000.000,- Forintot kezdésként. Ezen felül ajándékba kap egy 10KW teljesítményű napelem rendszert, és hozzá (a szigetüzem kialakításához) egy 10 KW kapacitású akkupakkot. Ezzel ráadásul az éves működési költség jelentős részét  megtakaríthatja, szaldó elszámolás nélkül is! [...]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Címkék#ingatlan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!