Fantasztikus panoráma

2023.02.04. 11:37

A hét ingatlana: 1755 zártkerti ingatlant kínálnak a megyében. Íme a legcukibb!

A Tarjánban kínált zártkerti ingatlan kilátása igazi klasszikus kincs! Jöjjön egy akár állandó lakhatásra is alkalmas ház és persze a fantasztikus panoráma a Komárom-Esztergom megyei zártkerti ingatlan kínálatból!

Kemma.hu

Örökpanoráma, csend és nyugalom várja új tulajdonosát

Forrás: ingatlanbazar.hu

ÖRÖK PANORÁMA, CSEND, NYUGALOM! Tarjánban a Szőlőhegy utcában kínálom megvételre ezt az 1640 nm-es területtel rendelkező PANORÁMÁS zártkerti ingatlant.

Az ingatlant kettő utca fogja közre, aszfaltozott útról megközelíthető. Az alsó része, ami szántó a belterületi utcára nyílik, a ház és a szőlő pedig a Szőlőhegy utcáról.

Az ingatlanon egy állandó lakhatásra is alkalmas ház található
Az ingatlanon egy állandó lakhatásra is alkalmas ház található
Forrás: ingatlanbazar.hu

Az ingatlanon egy állandó lakhatásra is alkalmas ház található, aminek a földszinti része egy fedett teraszból, egy 20 nm-es nagy helyiségből, ahol fürdőszoba, konyha, étkező, nappali kialakítható, valamint egy 20 nm-es téglából kirakott pince található. A tetőtérben egy szoba, valamint egy erkély helyezkedik el.

A panorámás ház gyönyörű helyen van
A panorámás ház gyönyörű helyen van
Forrás: ingatlanbazar.hu

A házban a víz és a villany bevezetésre került. Tovább bővíthető, alakítható igény szerint. A telek része még a 4 sor szőlő, és művelésre alkalmas kert. Amennyiben egy egyszobás tömblakást szeretne cserélni egy panorámás házra gyönyörű helyen, akkor ezt ne hagyja ki! [...]”

További eladó zártkerti ingatlanok az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!