Ingatlanbazár

2022.08.06. 15:33

A hét ingatlana: élet Vértesszőlősön, 274 négyzetméteren. Kéne!

A 169 millió forintért kínált, medencés családi ház Vértesszőlősön igazán hangulatos terekkel keresi-várja új tulajdonosát! A parkosított, tágas telken és a fedett teraszon ejtőzésre igen csak fáj a fogunk…

Kemma.hu

Forrás: Ingatlanbazár.hu

“Kizárólag a Forrás Home Ingatlaniroda kínálatából eladó Vértesszőlősön a Domb utca csendes részén, gyönyörű tájba illő, kiváló állapotú  274nm-es, kültéri úszómedencével rendelkező otthonos családi ház, szépen parkosított 807 négyzetméteres, öntözőrendszerrel rendelkező telekkel, számtalan extrával. Az eladó családi ház 2000-ben épült hagyományos technológiával téglából, amit 10 centiméteres nikecell szigeteléssel láttak el, összesen 274 négyzetméteren, alagsorban dupla garázzsal, mosókonyhával, tároló helyiséggel együtt.

Ingatlanbazár.hu vértesszőlős

Forrás: Ingatlanbazár.hu

Két éve teljes körűen felújították az épületet: többek között új burkolatokkal, szaniterekkel, új konyhabútorral, beépített gépekkel, a festés, a fürdők felújítása és a lépcsőház felújítása történt meg, amit a képek is híven tükröznek. A ház impozáns külső megjelenése a rakott süttői kőnek köszönhető.

Ingatlanbazár.hu vértesszőlős

Forrás: Ingatlanbazár.hu

A kényelmes, három szinten elhelyezkedő, minden igényt kiszolgáló 194 négyzetméteres hasznos lakótérben a földszinten kapott helyet az amerikai konyha-étkező, a nappali, a zuhanyzó, a wc és a nappaliból nyíló napfényes, remekül kihasználható tágas télikert összesen 115,1 négyzetméteren. 

Ingatlanbazár.hu vértesszőlős

Forrás: Ingatlanbazár.hu

Az emeleten három teljes értékű hálószoba és egyedien megtervezett, dupla mosdóval felszerelt tágas fürdőszoba-wc, gardrób került kialakításra 78,8 bruttó (83,6 nettó) négyzetméteren. A plusz 8,5 négyzetméteres erkély mesés kilátással a Gerecse-hegységre pedig már csak hab a tortán. [...]”

Ingatlanbazár.hu vértesszőlős

Forrás: Ingatlanbazár.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!