Ingatlanbazár

2022.07.23. 15:30

A hét ingatlana: nyers, mégis barátságos erő egy oroszlányi családi házban

Az Oroszlányban kínált, eladó családi fészek számos figyelemfelkeltő vonással bír. Az ingatlan fotói egyfajta dualitást árasztanak. Ami sokak tetszését elnyerheti!

Kemma.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Tágas, világos közös terek, korszerű építési technológia, minőségi anyagok, nagy telek jellemzi ezt a 4 hálószobás családi házat, melynek hatalmas teraszáról a Víztorony csodás panorámája látható. [...]

2007-ben épült ez a minden igényt kielégítő családi ház, mely két szinten helyezkedik el. A lakótér a földszinten található. Belépéskor egy előszobába érkezünk, ahol hatalmas tükrös beépített szekrény is található. Innen egy tágas folyosóról jobbra egy hálószoba és fürdőszoba nyílik, balra fordulva pedig a konyha-étkezőbe érkezünk, ahol egy 5 méter hosszú konyhapult van beépítve. A 3 éve vásárolt új, felső kategóriás konyhai gépek is a vételár részét képezik.

ingatlanbazar.hu Oroszlányi családi ház
A konyhapult 5 méter hosszú, a felső kategóriás gépek pedig szinte újak (Forrás: ingatlanbazar.hu)

Ebből a térből érkezünk a hatalmas, világos nappali térbe. Innen nyílik egy fürdőszoba, egy spejz, három hálószoba, a tágas fedett terasz és egy fürdőszoba. A fürdőszobák káddal, zuhannyal, bidével, vécével, és dupla mosdókagylóval vannak ellátva. Ezeken kívül egy vendég vécé is kialakításra került a házban.

ingatlanbazar.hu Oroszlányi családi ház
Nagy felületű üvegtégla berakások növelik a belső terek világosságát (Forrás: ingatlanbazar.hu)

A konyha-nappali helyiségekben, a fürdőszobákban, a szuterén szinten lévő szobában padlófűtés lett kiépítve. A ház hátsó homlokzati fala nagy felületű üvegtégla berakásokkal lett építve, ezzel is növelve a belső terek világosságát. [...]”

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!