szerethető

2021.11.20. 17:30

A hét ingatlana: kertes sorházi otthon Kisbéren, barátságos tulajtól

Ennek a hirdetésnek a feladóját azonnal közel éreztük magunkhoz! Persze a 143 nm-es kertes, teraszos otthon önmagában is rabul ejti az embert.

Kemma.hu

Mennyit számít, ha valahogy azonnal közel érezzük magunkhoz egy hirdetés feladóját. Jöjjön egy kvázi slágertermék a piacról, egy kedves hangvételt megütő tulajdonostól!

Kedves, barátságos, 143 négyzetméteres, kertes, teraszos: egy igazi otthon (Fotó: ingatlanbazar.hu)

Persze a 143 nm-es otthont látva azért is kattintottunk, mert sok más emberhez hasonlóan, mi is keressük a kertes, teraszos élettereket. A ház nagycsaládosoknak, fiataloknak, idősebbeknek és befektetőknek is kiváló választás lehet.

Fotó: ingatlanbazar.hu

„Közvetlen kertkapcsolattal, egyedi terekkel , fűtött garázzsal rendelkező sorházi lakás várja új tulajdonosát! Kisbér csendes utcájában eladó 3 szobás, amerikai konyha-nappalis, 2 fürdőszobás ingatlanom.”

Fotó: ingatlanbazar.hu

A teljesen új, egyedi tervezésű konyhabútor beépített gépekkel a vételár részét képezi. A szép lakást a barátságos tulajdonos szívből ajánlja nagycsaládosoknak, fiataloknak, idősebbeknek és befektetőknek egyaránt. [...]”

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!