autópálya

2017.08.21. 09:50

Péntekig lezárják a haladósávot az M1-en: szinte biztos lesz a torlódás

Szerdától péntekig 7-19 óra között útjavítási munkálatok miatt lezárják az autópálya haladósávját Győr irányába, Nagyegyháza térségében, valamint sebességkorlátozás lép érvénybe.

kemma.hu

Torlódás az M1-en. érdemes kerülni

Forrás: Pixabay

Nagyfelületű burkolatjavítási munkák miatt augusztus 23-25. között, azaz szerdától péntekig naponta 7 órától 19 óráig az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Nagyegyháza térségében az 50-es kilométerszelvénynél lezárják a haladósávot. Így a munkálatok ideje alatt a forgalom csak egy forgalmi sávon tud majd haladni, továbbá 80 kilométer/órás sebességkorlátozás lesz érvényben – tájékoztatta a Kemma.hu-t a Magyar Közút nZrt. Kommunikációs Osztálya.

A forgalomterelések a változtatható jelzésképű táblákon jelzésre kerülnek. A forgalomterelés ideje alatt az arra közlekedők torlódásra számíthatnak. A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Útinform osztályánál telefonon a +36-1-336-2400 telefonszámon, illetve a weboldalon.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!