burkolatjavítás

2017.11.21. 09:41

Két napig semmi jóra ne számítson az M1-esen

November 22-én és 23-án az autópálya bicskei szakaszán 60 és 80 kilométer/órás sebességkorlátozásokra kell számítani.

Kemma.hu

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint nagyfelületű burkolatjavítási munkák miatt kell majd forgalomkorlátozásra számítani az M1-es autópálya bicskei szakaszán.

November 22-én, szerdán 7 órától 17 óráig az M1-es autópályán Bicske térségében, Budapest irányába, a 41-es és a 40-es kilométer szelvények között lezárják a haladó és kapaszkodó sávot. A munkálatok ideje alatt csak a belső forgalmi sávon haladhat majd a forgalom, 60 kilométer/órás sebességkorlátozás mellett.

23-án, csütörtökön, szintén 7 és 17 óra között, csak akkor Bicske-Mány térségében, Budapest irányába, a 37-es és a 36-os kilométer szelvények között. Itt a haladósávot zárják le. A munkálatok ideje alatt szintén csak a belső forgalmi sávon haladhat majd a forgalom, 80 km/órás sebességkorlátozás bevezetése mellett.

A forgalomterelések ideje alatt torlódás várható, így az utakon lévők hosszabb menetidővel kell számolni. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba. A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a nap 24 órájában tájékozódhatnak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu-n.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!