Hírek

2015.01.14. 19:33

Munkahelyünkre is beköltözik a Facebook

Bemutatta legújabb, kifejezetten cégek számára kifejlesztett szolgáltatását a Facebook, mely elsősorban a munkahelyi feladatok megkönnyítésére és az alkalmazottak közötti kommunikációra helyezi a hangsúlyt.

BAMA

A Facebook egy új szolgáltatást fejleszt, amit direkt nagyvállalatoknak szán, és bár egyelőre csak néhányan próbálhatják majd ki, rövidesen a végleges verzió is megérkezik – írja az Index.hu.

A hírportál azt írja: a Facebook által szerdán bemutatott új szolgáltatás pontosan ugyanúgy működik, mint az oldal hagyományos változata, fontos különbség azonban, hogy az újdonság esetében a cégek saját közösségi hálózatot hozhatnak létre, amit aztán az alkalmazottak használhatnak.

A Work (ez lesz a szolgáltatás neve) összeköthető lesz a személyes Facebook-profilunkkal, így mindkettővel bejelentkezhetünk a szolgáltatásba.

Az újdonság megjelenésével kapcsolatban egyelőre nincs pontos információ, annyi viszont már most biztos, hogy iOS-re és Androidra is egyaránt elérhető lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!