Hírek

2011.06.04. 10:49

Gyurcsány: ne tüntessenek Orbán Viktor házánál!

Arra kérte a rendvédelmi dolgozókat Gyurcsány Ferenc, hogy ne menjenek Orbán Viktor háza elé tüntetni és hagyják ki a miniszterelnök családját a politikai csatározásból.

MTI

A volt miniszterelnök blogján azt írta, hogy amit a rendvédelmisek követelnek, abban valószínűleg igazuk van, de nekik nem Orbán Viktor magánemberrel van bajuk, hanem a miniszterelnökre akarnak nyomást gyakorolni. Nincs sok keresnivalójuk a kormányfő magánéletében, nincs elszámolnivalójuk a gyerekeivel, a feleségével, márpedig az a ház az ő otthonuk is - fogalmazott.

Gyurcsány Ferenc felidézte, hogy egykor ő, a felesége és a gyermekei hallgatták az ablakuk alatt összegyűltek üvöltözését. Pár éve "kedélyesnek tűnő módon kezdődött", Szijjártó Péter és Répássy Róbert ment a házuk elé sajtótájékoztatót tartani kora délután, az újságírókon kívül csak a feleségének és a gyerekeinek szónokoltak - írta. Példájuk ragadós lett, jött a Kossuth téri „belügyminiszter”, Satu bácsi, aki hetekre letáborozott a kapu előtt, és jöttek a szélsőséges csoportok - tette hozzá blogbejegyzésében a szocialista politikus.

A rendvédelmi dolgozók hétfői tüntetésén szavazták meg a jelenlévők, hogy demonstrációt szerveznek Orbán Viktor házához a nyugdíjkedvezmények eltörlése miatt.

 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!