Hírek

2011.06.12. 08:57

Az elmúlt nap 135 közúti balesetéből kettő volt halálos

A rendőrség az elmúlt 24 órában 135 közúti közlekedési balesetnél intézkedett, két balesetben két ember vesztette életét, 14 baleset súlyos, 38 pedig könnyű sérüléssel járt - tette közzé a rendőrség a honlapján vasárnap.

Police.hu - MTI

 A közlemény szerint további 81, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt. A rendőrség azzal számol, hogy a hétfő délelőtti óráktól 30-60 percet kell várakozni Csongrád megyében a röszkei autópálya-határátkelőhelyen a belépő irányban.

Hajdú-Bihar megyében a csíksomlyói búcsú miatt Ártánd közúti határátkelőhelyen a személyforgalomban a várakozás 60-90 perc is lehet hétfőn és kedden. Ártándnál a belépő irányban a teherforgalomban is várható 30-60 perces torlódás a hétvégi kamionstoppal összefüggésben hétfőn az esti óráktól a kedd hajnali órákig.

A közlemény szerint Záhonynál is várható forgalomtorlódás. A személyforgalomban vasárnap a be- és kilépő irányban 60-120 perces várakozás kialakulásával számol a rendőrség. A teherforgalomban a hétvégi kamionstopot megelőző és az azt követő időszakban kilépő irányban 4-6 órás várakozással kell számolni, ennek mértéke függ az ukrán határ- és vámellenőrzés ütemétől.

Barabás és Beregsurány közúti határátkelőhelyen is kialakulhat torlódás, vasárnap a be- és kilépő irányban a várakozási idő 60 perc lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!