Hírek

2011.01.05. 10:52

Angel McCoughtry a Fenerbahcéba igazolt

A Fenerbahce együttesében folytatja pályafutását Angel McCoughtry, az MKB-Euroleasing Sopron világbajnok amerikai kosarasa.

bama (Forrás: MKB-Euroleasing Sopron)

"Külső és belső tényezők együttes hatása vezetett oda, hogy ezt a nehéz lépést megtegyük - vág bele a szomorú hír taglalásába ügyvezetőnk. - Bizonyára el kell telnie egy időnek, míg csapatunk magához tér ebből a sokkból. Nem szakmai indokok vezettek útjaink elválásához, ennek megfelelően a döntéssel járó minden következményt teljes egészében magamra vállalom. Angelnek ezúton is köszönjük az elmúlt hónapokat, és sok sikert kívánunk álmai megvalósításához!" – nyilatkozta Török Zoltán, a soproni együttes ügyvezetője a klub hivatalos honlapjának.

A kérdésre, vajon tervezi-e a klub új játékos szerződtetését, Török Zoltán és Székely Norbert egybehangzóan állította: McCoughtry távozása még annyira friss, hogy erről érdemben egyelőre nem esett szó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!