Hírek

2010.04.13. 13:02

Vigyázat! Halálos betegséget okozó sonka a Reálban

A Reál márkatermékek minőségellenőrzése során kiderült, hogy két termék, a Pick Szeged Zrt. által gyártott „Reál Párizsi szeletelt 150g” és „Reál Sonka szeletelt 100g” Listeria Monocytogenes fertőzöttsége az előírt határ feletti, így a két termék fogyasztása az egészségre ártalmas lehet.

Világgazdaság Online

Egészségre ártalmas lehet a Reál által, márkatermékként forgalmazott, a Pick Szeged Zrt. által gyártott szeletelt sonka Listeria Monocytogenes fertőzöttség miatt - áll a Reál Hungária Élelmiszer Kft. közleményében.

A termékek visszahívása az üzletek polcairól a vizsgálat eredményét követően azonnal megtörtént, a forgalmazó azonban kéri azon vásárlóinkat, akik az elmúlt napokban vásároltak a Reál Párizsi szeletelt 150 gr L0077-es tételszámú, vagy Reál Sonka szeletelt 100 gr-os L10085-ös tételazonosítóval ellátott termékekből, azokat ne fogyasszák el! Ezen termékek a vásárlás helyszínén visszaválthatók

A Reál termékek minősége a gyártói ellenőrzések mellett független szakértő szervezetek segítségével is folyamatosan ellenőrzésre kerül, ezen ellenőrzéseknek köszönhető, hogy a fertőzést sikerült felismerni és a veszélyesnek ítélt két terméket azonnal visszahívni az üzletek polcairól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!