Hírek

2010.04.28. 08:37

Egyre biztosabb, hogy Csányi lesz az MLSZ elnöke

Noha a Magyar Labdarúgó Szövetséghez tegnap délutánig nem érkezett meg Csányi Sándor azon állásfoglalása, mely szerint vállalja-e a szervezet elnöki tisztét, a Népszava információi szerint az OTP-bankvezér megnyugvással konstatálta az MLSZ működéséről készített vizsgálatok eredményét: igent mond a felkérésre.

Népszava

A lap úgy tudja, Csányi megbízásából több napon keresztül könyvvizsgálók dolgoztak a kőérberki központban, s a végeredmény nem rémisztette el hazánk leggazdagabb emberét.

Kisteleki István megüresedett pozícióját ugyanakkor korántsem feltétel nélkül foglalná el: állítólag kikötése lesz, hogy az MLSZ elnökségében kizárólag az ő emberei üljenek majd, s mindez abszolút érthető, elvégre az nehezen elképzelhető, hogy megannyi érdekeltsége és vállalkozása mellett jut majd ideje a napi futballügyekre is. Ez esetben pedig bizalmi embereivel kell körülvennie magát.

Az kevéssé látszik valószínűnek, hogy Csányi Sándor igent mond a megkeresésre, majd az MLSZ mégsem kéri fel hivatalos elnökjelöltnek, már csak azért sem, mert jelen állás szerint egyetlen más aspiráns sincs a posztra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!