Hírek

2010.04.09. 11:18

A rejtőzködő MSZP-szavazókban bízik Kovács László

A közvélemény-kutatások adatainál jobb választási eredményre számít az MSZP részéről Kovács László volt pártelnök. A politikus, aki a Duna Televízió reggeli műsorának nyilatkozott, optimizmusát főként a félelem miatt rejtőzködő MSZP-szavazókra építi.

Duna TV

„A szimpatizánsaink közül elég sokan panaszkodtak, hogy tartanak attól: retorzió éri őket, ha kiderül, hogy ők az MSZP szimpatizánsai” – ezzel magyarázta Kovács László a Duna Televízió Hattól nyolcig című műsorában, hogy a rejtőzködő szavazók között lesznek tartalékai a pártnak.

Az elmúlt egy hónap országjárásának tapasztalatait Kovács László úgy összegezte: a választópolgárok látják az ellentmondásokat a Fidesz kommunikációjában. Példaként említette, hogy a jobboldali párt számos polgármestere „húzta ki magát büszkén” egy-egy komoly beruházás átadása során az elmúlt hónapokban. Majd másnap országgyűlési képviselőjelöltként „síri hangon mondta, hogy romokban van az ország”. A két állítás közül valamelyik nem igaz – szögezte le Kovács László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!