Hírek

2010.02.04. 15:07

Orbán-Mesterházy: 1-0, bukni látszik a Youtube-kampány

A szocialista kormányfő-jelölt videóüzenetét sokan nézték meg, ám a kommenteket letiltották.

ithink.hu - Heti Válasz - Világgazdaság Online

Orbán Viktor azon felszólításának tett eleget videóüzenetében a szocialista jelölt, hogy mindenki tegyen ajánlásokat a Fidesz programjára, aki teheti mondja el ötletét, javaslatát. A legnagyobb ellenzéki párt elnöke a Facebook közösségi oldalon gyűjti témajavaslatokat, amiket holnapi beszédében nyilván részletez is.

A Youtubee-ra feltett videót közel tizenhatezer felhasználó tekintette meg, ám a negatív kommentek miatt a további hozzászólásokat letiltották.

Mesterházy Attila arra kéri az üzenetében a Fidesz elnökét, hogy beszédében válaszoljon a következő kérdésekre: valóban elengedné-e a hiányt 7 százalékig az idei költségvetésben; valóban centralizálná-e a közmédiumokat és büntetné a kereskedelmi televíziókat; valóban át akarja-e írni az alkotmányt.

A szocialista politikus azt is tudakolja: Orbán Viktor kiterjesztené-e a köztársasági elnöki jogkört; későbbre tenné-e az önkormányzati választások időpontját. Folytatódik-e a Jobbikkal való együttműködés, amit az önkormányzatoknál látni, amennyiben a Jobbik bekerül a parlamentbe; tud-e végre őszinte mondatokat mondani a szélsőségesekről, a fasisztákról; mi a véleménye a Jobbikról, mint pártról - teszi föl a kérdést Mesterházy Attila.

Orbán Viktornak több mint nyolcezer rajongója van a Facebookon, míg Mesterházy Attilának 519 van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!