Hírek

2010.02.16. 15:13

A BKV-botrány már a Nemzetvédelmi Egyetemre is elért?

Megszállta a Nemzeti Nyomozó Iroda a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemet (ZMNE) – tudta meg a Lánchíd Rádió belső forrásokból. A hírTV beszámolója szerint az épület mindkét bejáratát lezárták és őrzik.

Világgazdaság Online

A nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője, Bartha László megerősítette, de a részletekről és az okokról csak délutánra ígértek tájékoztatást.

A Lánchíd Rádió úgy értesült, hogy a Honvédelmi Minisztérium (HM) is érintett az egyelőre meg nem nevezett ügyben, és a tárcánál több embert is letartóztattak.

A Világgazdaság Online meg nem erősített értesülései szerint a BKV-botrány szálai értek el a ZMNE Rektori Hivatalába. Az ORFK szerdára ígért részletes tájékoztatást az ügyben.

A hírTV úgy tudja, a rektori részlegen keresnek iratokat. A televízió beszámolója szerint az épület mindkét bejáratát lezárták és őrzik, az iskola területére nem lehet behajtani kocsival, de a hallgatókat ellenőrzés után beengedik.

Az ügyben hírzárlatot rendeltek el, az egyetem szóvivője azt mondta: az ügyben csak a Honvédelmi Minisztérium nyilatkozhat. A tárca e-mailben fogadta a Magyar Nemzet Online kérdéseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!