Hírek

2009.08.04. 15:10

Demeter: Az MSZP a legdurvább, legaljasabb kampányra készül

Demeter Ervin fideszes politikus szerint az elmúlt esztendőkben a kormány egyértelműen pártpolitikai célokra használta fel a titkosszolgálatokat, melyek nyíltan beavatkoztak a belpolitikába – írja a fidesz.hu.

fidesz.hu

Szerinte Dávid Ibolya esete is példa erre, amikor az MDF elnökének birtokába kerültek bizonyos telefonbeszélgetések. Hozzátette azt is, az MSZP legnagyobb politikai riválisát a Fideszt vélt vagy valós információkkal már több esetben próbálta meg lejáratni.

Demeter kifejtette: a KGB-akadémiát végzett Labroc Sándor, és az agráriumban jeleskedő Ficsor Ádám kinevezése pártpolitikai érdekeket szolgált, hiszen minden szakmai tiltakozás ellenére tölthették be posztjaikat.

Az MSZP legmélyebb válságát véli, és minden jel szerint a legdurvább és legaljasabb kampányára készül - szögezte le Demeter Ervin, kiemelve: a titkosszolgálat vezetőinek vállalniuk kell tetteikért a felelősséget távozásuk időpontjától függetlenül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!