Hírek

2009.08.18. 20:40

Az MSZP kezdeményezi Hunvald visszahívását gazdasági funkcióiból

A Fővárosi Közgyűlés szocialista frakciója kezdeményezi Hunvald György visszahívását valamennyi gazdasági társaságban betöltött funkciójából - áll a közgyűlés MSZP-frakciójának szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

VG Online

A frakció az augusztus 24-i ülésén fog határozni erről, így a Fővárosi Közgyűlés augusztus 27-i ülésén döntés születhet.

Az Egészségügyi és Szociálpolitikai Bizottság elnöke augusztus 3-án kelt levelében kérte a szocialista frakciót, hogy a Péterfy Sándor utcai Kórház felügyelő tanácsába jelöljön új képviselőt - áll a közleményben.

A frakcióvezetés ezt követően döntött úgy, hogy megteszi a szükséges lépéseket Hunvald György valamennyi gazdasági társaságban betöltött funkciójából való visszahívására.

Az ügy előzménye, hogy a Magyar Nemzet keddi száma arról számolt be: csaknem 250 ezer forintot kap a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. felügyelőbizottsági és a Péterfy kórház felügyelőtanácsi tagsága után Erzsébetváros több mint fél éve előzetes letartóztatásban lévő MSZP-s polgármestere.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!