Hírek

2009.07.24. 15:43

Pataky Attila őszinte vallomása

Az Edda frontemberének élete a színpad neki járó néhány négyzetméterén teljesedik ki, az énekes úgy érzi, csak ott igazán boldog. Az évek nem koptatták meg Pataky Attilát és az Eddát sem. Az őszinte magyar rock zenészeit szombaton avatják ikonná Siófokon.

Sonline

Aki valaha gitárt vett a kezébe, és nem tette le a Deep Purple első akkordjainál, az előbb-utóbb eljutott odáig, hogy néhány kultikus Edda dal riffjeit is lenyúlja a gyakorlás alatt. A harminc éve működő banda sok vihart és sajnos több tragédiát is megélt, de mindezek ellenére az országot kezdetben Miskolcról meghódító zenekar ugyanolyan lendülettel vonul át évek óta a magyar könnyűzenén, mintha 1981-et írnánk.– A legfontosabb összetartó erő a szenvedély az Eddában, és az, hogy mindannyian vágyunk a színpadra – mondta őszintén Pataky Attila a zenekar egyszerű titkáról. A frontember kiemelte, hogy annak idején ugyan nem gondolták volna, hogy ez mindig megmarad, de ahogy telnek az évek, egyszerűen alig várják a tavaszt, hogy újra koncertezni indulhassanak. – Egy biztos, nem koptunk meg, sőt! Én egyszerűen a koncerten vagyok boldog, azon a néhány négyzetméteren, ami nekem jut, teljesedik ki az életem – vallotta be Pataky Attila.

Pataky Attila teljes vallomását itt olvashatod!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!