Hírek

2009.07.03. 11:40

Máris menesztenék az új BKV-vezért

Rövidesen ismét vezetőváltás történhet a BKV élén, mivel Kocsis István vezérigazgatóban megrendült a városvezetés jelentős részének bizalma.

bama.hu - MTI

Hagyó Miklós (MSZP) főpolgármester-helyettes péntek délelőtt tájékoztatta a bizalomvesztésről Kocsis Istvánt. A főpolgármester-helyettes Steiner Pál MSZP-frakcióvezetőt is értesítette álláspontjáról - írta a bama.hu az MTI híre alapján.

Steiner Pál elmondta, hogy teljes mértékben egyetért a főpolgármester-helyettes levelében foglaltakkal, és ezek alapján nem tartja kizártnak, hogy rövidesen vezetőváltás lehet a BKV-nál.

John Emese SZDSZ-frakcióvezető, aki a felvetésről az MTI-től értesült, közölte, hogy tájékozódni kíván ez ügyben. Annyit azonban megjegyzett, hogy a BKV a főpolgármester-helyettes irányítása alá tartozik, s így természetes, hogy ő kezdeményez bármilyen lépést. Hozzátette: azon azért csodálkozik, hogy Hagyó Miklós nem a hétfői városvezetői értekezleten vetette fel ezt a kérdést.

Kocsis Istvánt tavaly augusztus végén több mint tíz pályázó közül választotta meg öt évre BKV- vezérigazgatójának a főváros gazdasági bizottsága.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!