Hírek

2009.07.28. 15:13

Már a liberálisok is szabadulnának Draskovicstól

Draskovics Tibor néhány napja olyan súlyos hibát követett el, amely után rendészeti miniszter egyetlen demokratikus országban sem maradhat a székében – áll az SZDSZ közleményében.

VG Online

A liberális párt közleménye szerint a rendészeti miniszter visszamenőleg hiteltelenné tette a rendőrség és az ügyészség terrorizmus elleni harcát, és elősegítette, hogy egy valóban súlyos társadalmi veszélyhelyzet helyett egy félrevivő, marginális üggyel foglalkozzon a nyilvánosság.

„A Szabad Demokraták Szövetségének meggyőződése, hogy a szélsőséges paramilitáris csoportok léte és eddig ismertté vált tevékenysége egyaránt jogos aggodalomra ad okot, és ezzel minden demokratikus politikai erőnek foglalkoznia kell.

Draskovics Tibor éppen a szélsőséges, terrorizmusra is kész szervezetek elleni határozott állami fellépést segítené, ha azonnal lemondana hivataláról– szól a közlemény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!