Hírek

2009.07.11. 19:04

Ínyenc szex

Megvan a tuti recept a nő ágyba csalogatására – nem kell hozzá más, csak néhány gasztronómiai élvezet, és már mehet is a móka. A nagyvilág hírei.

nana.hu

Firenzei tudósok hozták nyilvánosságra azt a felfedezést, mi szerint a vörösbor és a csoki fogyasztása serkenti a női libidót. A Santa Maria Nouva kórház kutatórészlege majd’ nyolcszáz 18-50 év közötti olasz nőn végzett a szexuális vágyuk. A tanulmány szerint napi egy-két pohár vörösbortól nemcsak a gátlások oldódnak, hanem a nők szexuális vágya is nő.
Az étcsokoládé fogyasztását vizsgálva ugyan erre a következtetésre jutottak. Még nagyobb volt a szexuális vágy, ha a hölgyek a bort és a csokit együtt fogyasztották.

Michael Jacksonból is megárt a sok?!

Egy friss közvélemény-kutatás eredményei szerint az amerikaiak kétharmada úgy érzi, túl nagy a médiafelhajtás Michael Jackson váratlan halála körül. Háromból két ember szerint a csapból is Michael Jackson folyik. A társadalmi vonatkozásokat tekintve a nők, a fiatalok és fekete bőrű lakosság figyelmét keltette fel a legjobban a hír. A nők harmada, a férfiak negyede kísérte kiemelt figyelemmel a média beszámolóit. A negyven év alatti válaszadók 38 százaléka, a 40 és 64 év közöttiek negyede, a 65 éven felülieknek 20 százaléka követte a popkirály halálával kapcsolatos információkat lankadatlanul. Míg az afroamerikai válaszadók csaknem 80 százaléka szentelte teljes (média)figyelmét a poplegendának, addig a fehérbőrű lakosságnak csak a 22 százaléka volt kíváncsi rá.

Környezettudatos tudatlan nők

Egy nemrég közzétett amerikai kutatás eredményei szerint a nők jelentős része rendkívül fontosnak tartja a környezetvédelmet, és nagy részük hajlandó lenne többet költeni a környezetbarát erőforrások használatáért. Ugyanakkor energetikai kérdésekben a tudásuk meglehetősen hiányos, és alapvető információkkal nincsenek tisztában.
A WIPP és a WCEE megbízásából készült kutatás eredményei szerint a 800, 18 év feletti amerikai nők közül mindegyik úgy nyilatkozott, hogy spórol az energiával: lekapcsolja a villanyt, ha nem tartózkodik a szobában, kikapcsolják a nem használt készülékeket, energiatakarékos izzót vásárolnak, vagy kevesebbet használják a légkondicionálót. Ugyanakkor többségük nem tudja, hogy az Egyesült Államokban minden más kibocsátót megelőzve az áramtermelő erőművek járulnak hozzá a legnagyobb mértékben a globális felmelegedéshez.

Biológiailag lebomló koporsó

Az amerikai Colorado állambeli Montrose-ban székelő Ecoffins USA vállalat banánlevélből készített, biológiailag lebomló koporsókat ajánl. A banánkoporsók időtartama 6 hónap és 2 év között van. A cég szerint az Ázsiában készült bambusz- és banánlevél-koporsók kevésbé ártalmasak a környezet számára, mint a hamvasztás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!