Hírek

2009.07.14. 15:50

Gyűlnek a Magyarok Nyilai

Terrorcselekmény és emberölés előkészületének gyanújával, a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereggel kapcsolatban álló négy embert állított ma elő a Központi Nyomozó Főügyészség és a Nemzeti Nyomozó Iroda.

VG Online

„Terrorcselekmény és emberölés előkészületének gyanújával újabb négy személyt állított elő a Központi Nyomozó Főügyészség és a Nemzeti Nyomozó Iroda” – értesült a nol.hu.

A házkutatások még tartanak, és a gyanúsítottak őrizetbe vételéről, előzetes letartóztatásuk kezdeményezéséről várhatóan a nap folyamán döntenek.

A kedden elfogott négy személy a hatóságok eddigi adatai szerint kapcsolatban állt a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg elnevezésű szervezettel, amely korábban több, képviselők otthonai ellen elkövetett lőfegyveres és Molotov-koktélos merényletet vállalt magára.

Ez a szervezet vállalta a felelősséget Csintalan Sándor volt szocialista képviselő, a Hír Tv munkatársa megveretéséért is. Az elmúlt években több alkalommal küldtek Antrax feliratú borítékban amúgy ártalmatlan port parlamenti képviselőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!