Hírek

2009.05.05. 11:12

London a legkoszosabb, Brüsszel a legunalmasabb

London a legkoszosabb és a legdrágább, Párizs túlértékelt, Velence a legromantikusabb európai város a turisták szavazatai alapján

VGO

Londont szavazták meg a legkoszosabb és legdrágább városnak egy 2400 turistát megkérdező felmérés résztvevői, amelyet a TripAdvisor portál készített és a libertatea.ro portál közölt.

A brit fővárosban találkoztak a turisták a legrosszabbul öltözött emberekkel és a legpocsékabb kajával, viszont jó pontként említették az éjszakai életet és a parkokat.

Ugyanakkor Brüsszelt és Zürichet a legunalmasabb városoknak, Párizst pedig túlértékeltnek tartják. A felmérés résztvevői úgy vélték, Párizs a legkevésbé barátságos város, illetve második helyen áll a legdrágább városok sorában.

Az ételek, illetve a lakosság ruhái tekintetében viszont a francia főváros került az első helyre. A turisták Velencét tartják a legromantikusabb úticélnak, Prágát pedig a legolcsóbbnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!