Hírek

2008.02.21. 14:44

Már az SZDSZ is adót csökkentene

Adóreform alap létrehozására tesz javaslatot az SZDSZ - közölte online országértékelő sajtótájékoztatóján Kóka János.

BAMA

Adóreform alap létrehozására tesz javaslatot az SZDSZ - közölte online országértékelő sajtótájékoztatóján Kóka János. A liberálisok elnöke arról beszélt, hogy ebbe az alapba lehetne betenni az állami működési költségcsökkentésből és a többlet adóbevételekből származó jövedelmeket.

A szabad demokraták javasolják koalíciós partnerüknek, hogy az így összegyűlő pénzt semmi másra ne lehessen költeni, csak a költségvetési hiány és az adók csökkentésére - közölte Kóka János

Az SZDSZ elnöke sajtótájékoztatóján kitért az általa "politikai terrorizmusnak" nevezett jelenségre is. Mint mondta, a "szélsőjobb felé tett sasszék" eredményeként Orbán Viktor egy szót sem szól, amikor politikusok házát felgyújtják és családjaikat méregnek látszó port tartalmazó levelekkel félemlítik meg. Kóka János abszurdnak nevezte, hogy az a párt, amelynek képviselői tétlenül nézik, hogy félkatonai szervezetek masírozzanak a magyar települések utcáin, gyakran nem hajlandó részt venni a parlamenti munkában. Felszólította az ellenzéki képviselőket, hogy aki szerint a parlamenti munka helyett az utcán aláírásgyűjtéssel, üvöltözéssel kell a politikát befolyásolni, adja vissza mandátumát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!